Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

LEDLENSER P2 LED lámpa 1x5MM fehér LED, 1xAAA elemmel, 16lm liszterben (P2-8602TIB)

7 390 Ft
+ 1 589 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
blackknife.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 7 390 Ft

Termékleírás
Kompakt és masszív
Fókuszálható
Csíptetővel

Egy lámpa világítási teljesítménye eddig a mérettől és a súlytól függött. A kis P2 lámpa leszámol azzal az előítélettel, hogy nagy=fényes. A kicsi fényforrás csodálatos fényerővel és új fókuszáló rendszerrel rendelkezik.

Műszaki adatok:
Anyag: Alumínium · Elemek: 1 db mikroelem (vele szállítjuk) · Fényforrás típus: LED · Fényáram: 16 lm · LED-ek száma: 1 · Méret, hossz: 103 mm ·Súly: 36 g · Súly, Megjegyzés: Elemmel · Tápellátás: Elemekről üzemeltetett · Világítási időtartam (max. ): 7 óra · Világítási tartam: 7 óra · Világítási távolság: 25 m · Vízálló: Nem · Zseblámpa típus: Toll lámpa · Átmérő: 15 mm

Figyelem:
A megadott fényáram (lumen) és a fénytávolság (méter) adatok feltöltött akkuk, vagy alkáli elemek esetén közvetlenül a bekapcsolás utáni legerősebb állapotra érvényesek. Az értékek átlagértékek, melyek egyes esetekben csiptől és akkuktól/elemektől függően ±15%-kal eltérhetnek.
Az átlagos világítási idő a legkisebb fokozatban 1 lumen-es fényáram mellett van megadva.



Így is ismerheti: P 2 8602, P28602

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.